AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta elbise görmek

Kahve falında dolapta elbise görmek

Kahve falında dolapta elbise görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında dolapta elbise gördüyseniz:

  • Erken saatlerde sizi sinirlendirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında elbise dolabının boş olduğunu görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski elbise dolabı görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz elbise dolabı görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolaba elbise asmak fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulur.

Kahve falında elbise dolabı düzenlemek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise dolabı almak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında elbise dolu dolap görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise dolabı görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir