AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise dolabının boş olduğunu görmek

Kahve falında elbise dolabının boş olduğunu görmek

Kahve falında elbise dolabının boş olduğunu görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında elbise dolabının boş olduğunu gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında elbise dolabının boş olduğunu görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş elbise dolabı görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş dolap görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalet eder.

Kahve falında içi boş dolap görmek rızıksız kalacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski elbise dolabı görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolapta elbiseler görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalet eder.

Kahve falında elbise dolabı görmek dertlerin günden güne artacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında elbise dolabı düzeltmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kalp kıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir