AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise beğendiğini görmek

Kahve falında elbise beğendiğini görmek

Kahve falında elbise beğendiğini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında elbise beğendiğini gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Kahve falında elbise beğenmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mağazada elbise beğenmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise beğendiğini görmek hayata daha sıkı tutunacağına, işlerinden feragat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyafet beğenmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işyerini kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beğendiğin kızı görmek heveslerinin biteceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında terlik beğenmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında mezar yeri beğenmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kötü karakterli bir kadına inanılır.

Kahve falında erkeği beğenmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir