AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde kitap görmek

Kahve falında birinin elinde kitap görmek

Kahve falında birinin elinde kitap görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde kitap gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı düzenleme veya planların eşiğindesiniz.

Kahve falında birinin elinde kitap görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran kitabını eline almak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde kitap görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde kitap görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalettir.

Kahve falında elinde kitap görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına tabir olunur.

Kahve falında yasin kitabını eline almak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde yasin kitabı görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde dua kitabı görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir