AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde kitap görmek

Kahve falında ölünün elinde kitap görmek

Kahve falında ölünün elinde kitap görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde kitap gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün elinde kitap görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde kitap görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında elinde dua kitabı görmek kazancının azalacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında elinde kitap görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, küslükleri bitireceğine inanılır.

Kahve falında kuran kitabını eline almak güç ve para kaybedeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında elinde yasin kitabı görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde kitap görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yasin kitabını eline almak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir