AnaSayfa / Genel / Kahve falında el üzerinde yürümek

Kahve falında el üzerinde yürümek

Kahve falında el üzerinde yürümek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, diplomalı kimse olacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında el üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Kahve falında sevgiliyle el ele yürümek geçim sorunuyla karşılaşacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, çok mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla el ele yürümek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında elleriyle yürümek anne baba duasının alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele yürümek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına alamet eder.

Kahve falında el üzerinde yürümek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elleri üzerinde yürümek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında el ele yürüdüğünü görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir