AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemle denize girmek

Kahve falında annemle denize girmek

Kahve falında annemle denize girmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, nasiplerini alacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına delalettir.

Kahve falında annemle denize girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekleri yanlış yorumluyor ya da çarpıtıyor olabilir.

Kahve falında annemle denize girmek gösterilen sabrın tükeneceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle denize girmek rahat yüzü göreceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet eder.

Kahve falında annenin koluna girmek beklenmedik kapıların açılmasına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin koluna girmek yapılan çalışmaların heba olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin evine girmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında durgun denize girmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz gibi denize girmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında denizin altına girmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir