AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle el ele tutuştuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuştuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuştuğunu görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çocuklar gibi şen olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuştuğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler, olaylar veya durumlar hızlı hareket etmeyi gerektirebilir.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuştuğunu görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, bol nimete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el ele tutuşan çift görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elini tutup yürümek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkekle el ele tutuştuğunu görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında birisiyle el ele tutuştuğunu görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek vefakar bir insan olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el ele tutuştuğunu görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir