AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşili köfte görmek

Kahve falında ekşili köfte görmek

Kahve falında ekşili köfte görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ekşili köfte gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Kahve falında ekşili köfte görmek doğru işler yapacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ekşi erik yemek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekşi süt içmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ekşi et yemek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine delalet eder.

Kahve falında ekşi nar görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında ekşimiş ayran görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında ekşi yapmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ekşi elma görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir