AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi dut yemek

Kahve falında ekşi dut yemek

Kahve falında ekşi dut yemek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bereketli bir döneme girileceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, karamsarlığa düşeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ekşi dut yemek gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Kahve falında ekşi dut yemek işlerinin ağırlaşacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında ekşi dut görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi ekmek yemek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında ekşi domates yemek elinin darlık görmeyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi yemek yemek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi nar yemek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında ekşimiş yemek görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi yemek görmek yüksek bir makama geleceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir