AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yedirmek

Kahve falında ekmek yedirmek

Kahve falında ekmek yedirmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, gelişmelerin olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek yedirmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmeli, başkalarına yatırım yapmak yerine, maddi kaynaklarınızı arttırmalısınız.

Kahve falında ekmek yedirmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında köfte ekmek yediğini görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek yediğini görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında ekmek arası yediğini görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında katıklı ekmek yediğini görmek her açıdan farklılıklar olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine ekmek yedirmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, talihin yüzlerine güleceğine yorulur.

Kahve falında ekmek arası köfte yediğini görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir