AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ekmek yedirmek

Kahve falında birine ekmek yedirmek

Kahve falında birine ekmek yedirmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, kısa sürede başarısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine ekmek yedirmek gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Kahve falında ekmek kırıntısı yediğini görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Kahve falında tandır ekmeği yediğini görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası yediğini görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette ekmek yediğini görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ekmek arası köfte yediğini görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında salçalı ekmek yediğini görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak ekmek yediğini görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir