AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek pişirmek

Kahve falında ekmek pişirmek

Kahve falında ekmek pişirmek elini eteğini hayattan çekeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek pişirmek gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Kahve falında közde ekmek pişirmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Kahve falında pişirilmiş ekmek görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek pişirdiğini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek pişirenleri görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yufka ekmek pişirmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek pişirmek ve yemek şartlarının da zenginleşeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında ekmek pişirilirken görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapmak pişirmek hayat içinde çok rahat edeceğine, adının ülke dışında yayılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir