AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve tuz görmek

Kahve falında ekmek ve tuz görmek

Kahve falında ekmek ve tuz görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, umutlanacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, muradına ereceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında ekmek ve tuz gördüyseniz:

  • İş yaşamınızdaki rahatlık, diğer konulardaki sorunlarınıza rahatça eğilmenize imkan verecek.

Kahve falında tuzlu ekmek görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzsuz ekmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek ve tuz görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tuzlu ekmek yemek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tuz ekmek yemek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz ve ekmek görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına inanılır.

Kahve falında tuzsuz ekmek yemek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir