AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu ekmek görmek

Kahve falında tuzlu ekmek görmek

Kahve falında tuzlu ekmek görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu ekmek gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek insanlar arasında yüceleceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine alamet eder.

Kahve falında tuz ekmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe tuz ekmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tuzsuz ekmek yemek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında ekmek ve tuz görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, üzüntülerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya tuz ekmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işarettir.

Kahve falında tuz ve ekmek görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalet eder.

Kahve falında tuzsuz ekmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir