AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve süt görmek

Kahve falında ekmek ve süt görmek

Kahve falında ekmek ve süt görmek hak yolunu tutacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve süt gördüyseniz:

  • Bir karşılığı olmayacağını fark ettiğiniz işlerden veya yardım etmeniz durumunda bir karşılık alamayacağınız kişilerden uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında sütün içinde ekmek görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işarettir.

Kahve falında sütle ekmek yemek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve süt görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediye süt ekmek vermek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında süt ve ekmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında süt ekmek yemek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında süt ve ekmek yemek hatadan dolayı zarar edeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında bardakla süt içmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir