AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün içinde ekmek görmek

Kahve falında sütün içinde ekmek görmek

Kahve falında sütün içinde ekmek görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında sütün içinde ekmek gördüyseniz:

  • uluklar getiren problemleri biraz askıya alıp, bir sonraki adımınızı planlayacak zaman kazanmanız gerekebilir.

Kahve falında sütün içinde ekmek görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında süt ve ekmek yemek neşeyi ve sağlığı bulacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Kahve falında süt ve ekmek kızı olanların da gelin edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt ekmek yemek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işarettir.

Kahve falında ekmek ve süt görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kediye süt ekmek vermek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine işarettir.

Kahve falında sütle ekmek yemek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Kahve falında sütün içinde karınca görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir