AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt ve ekmek yemek

Kahve falında süt ve ekmek yemek

Kahve falında süt ve ekmek yemek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bol dua edeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında süt ve ekmek yemek gördüyseniz:

  • Planlar, konuşmalar veya anlaşmalar esnasında dikkat gerekiyor.

Kahve falında süt ekmek yemek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında sütle ekmek yemek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt ve ekmek yemek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediye süt ekmek vermek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve süt görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, ona kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında süt ve ekmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütün içinde ekmek görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında süt kaymağı yemek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir