AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek pidesi görmek

Kahve falında ekmek pidesi görmek

Kahve falında ekmek pidesi görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, eski enerjisini bulacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek pidesi gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kıymalı pide ekmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek pide görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek pidesi görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek ve pide görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük pide ekmek görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında peynirli pide yemek her geçen gün daha profesyonel olacağına, başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında pide almak hikmet sahibi olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pide görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, başarısının düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir