AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve pide görmek

Kahve falında ekmek ve pide görmek

Kahve falında ekmek ve pide görmek malında zulüm meydana gelmesine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, hem işinde başarılı olacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında ekmek ve pide gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Kahve falında kıymalı pide ekmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalettir.

Kahve falında ekmek ve pide görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük pide ekmek görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında ekmek pide görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına işarettir.

Kahve falında ekmek pidesi görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, işlerin kapanacağına inanılır.

Kahve falında sucuklu pide görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıymalı pide almak büyük zararlar getireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında fırında pide görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir