AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek kucaklamak

Kahve falında ekmek kucaklamak

Kahve falında ekmek kucaklamak psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek kucaklamak gördüyseniz:

  • Yardımınızı isteyen veya sürekli şikayet eden kişiler sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında ekmek kucaklamak hayatını yoluna koymaya, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işarettir.

Kahve falında sarılmak kucaklamak iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu kucaklamak rahat bir iş hayatının başlayacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir kadını kucaklamak hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet eder.

Kahve falında fili kucaklamak hane içine ay doğacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölen eşini kucaklamak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta kucaklamak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölen birini kucaklamak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, zahmete düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir