AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğu kucaklamak

Kahve falında bir çocuğu kucaklamak

Kahve falında bir çocuğu kucaklamak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kısmetlerin artacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Kahve falında bir çocuğu kucaklamak gördüyseniz:

  • Biraz romantizm veya keyifli planlar ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında çocuğunu kucaklamak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucaklamak imkânlarını kaybedeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu kucaklamak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının çocuğunu kucaklamak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında çocuğu kucaklamak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında bir çocuğu kucaklamak gergin olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına inanılır.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gelini kucaklamak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir