AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek kırıntısı dökmek

Kahve falında ekmek kırıntısı dökmek

Kahve falında ekmek kırıntısı dökmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, dünya malı edineceğine, yoğun stres altında kalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında ekmek kırıntısı dökmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemek için elinizdeki verileri, kaynakları veya olanakları bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında ekmek kırıntısı dökmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde ekmek kırıntısı görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette ekmek kırıntısı görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek kırıntıları toplamak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek kırıntısı süpürmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, gelirinin daimi olacağına işarettir.

Kahve falında yatakta ekmek kırıntıları görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek kırıntısı görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine inanılır.

Kahve falında ekmek kırıntılarını süpürmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir