AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek kırıntıları toplamak

Kahve falında ekmek kırıntıları toplamak

Kahve falında ekmek kırıntıları toplamak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalettir.

Kahve falında ekmek kırıntıları toplamak gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Kahve falında yerden ekmek kırıntısı toplamak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek kırıntıları toplamak konforlu ve rahat hale geleceğine, iş hayatında saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında yerden ekmek kırıntıları toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerdeki ekmek kırıntılarını toplamak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulur.

Kahve falında yerden kırıntı toplamak hayaline kavuşacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıntısı toplamak eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde ekmek kırıntısı görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, dertlerine derman bulacağına işarettir.

Kahve falında ekmek kırıntısı temizlemek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir