AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde ekmek kırıntısı görmek

Kahve falında yerde ekmek kırıntısı görmek

Kahve falında yerde ekmek kırıntısı görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında yerde ekmek kırıntısı gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yerden ekmek kırıntısı toplamak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, borçlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında yerde ekmek kırıntıları görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerdeki ekmek kırıntılarını toplamak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden ekmek kırıntıları toplamak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde ekmek kırıntısı görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, gönül sızılarının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden kırıntı toplamak yetki sahibi olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında ekmek kırıntısı temizlemek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette ekmek kırıntısı görmek rahat yaşayacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir