AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu ekmek yemek

Kahve falında kurtlu ekmek yemek

Kahve falında kurtlu ekmek yemek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu ekmek yemek gördüyseniz:

  • Kesin bir hükme varmadan, belli adımları atmamanızda fayda var.

Kahve falında kurtlu ekmek yemek kasasının ağırlaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu ekmek görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında ekmek içinde kurt görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, işinde zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu ekmek büyüyeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğin içinde kurt görmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğin içinde kurtçuk görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlanmış ekmek görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında yemekten kurt çıkması görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir