AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu ekmek görmek

Kahve falında kurtlu ekmek görmek

Kahve falında kurtlu ekmek görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, aşık olacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu ekmek gördüyseniz:

  • İnsancıl tarafımız baskın olacak.

Kahve falında ekmeğin içinde kurt görmek kısmetinin açık olacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış ekmek görmek en pahalı evlerde oturacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu ekmek yemek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlu ekmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeğin içinde kurtçuk görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlu ekmek görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek içinde kurt görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret eder.

Kahve falında canlı kurt görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, galibiyet kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir