AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğin içinde kurtçuk görmek

Kahve falında ekmeğin içinde kurtçuk görmek

Kahve falında ekmeğin içinde kurtçuk görmek hayatının başarılarla dolacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeğin içinde kurtçuk gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Kahve falında ekmek içinde kurt görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğin içinde kurtçuk görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğin içinde kurt görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kurtlanmış ekmek görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlu ekmek yemek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kurtlu ekmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kurtlu ekmek görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek içinde kurtçuk görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir