AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık çanta görmek

Kahve falında açık çanta görmek

Kahve falında açık çanta görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında açık çanta gördüyseniz:

  • Küçük gibi görünen şeylere ya da ayrıntılara önem vermeniz olası sorunları engellemenize yardım edebilir.

Kahve falında açık çanta görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine delalettir.

Kahve falında ağzı açık çanta görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek daha çok iş yapacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınav sonuçlarının açıklandığını görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık pembe görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık bacak görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında açık yerde tuvaletini yapmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık renk saç görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir