AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arası köfte yemek

Kahve falında ekmek arası köfte yemek

Kahve falında ekmek arası köfte yemek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası köfte yemek gördüyseniz:

  • Uyumsuz bir tutum içindesiniz, sosyal olmaktan çok sosyal olmamak çabasındasınız.

Kahve falında ekmek arası köfte yemek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası köfte görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası köfte yediğini görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek arası köfte almak inancının zayıflayacağına, malının artmasına, bereketlenmesine alamet eder.

Kahve falında ekmek ve köfte yemek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köfteli ekmek yemek hastalıkların yakınına uğramayacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası döner yemek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası maydanoz yemek türlü musibetlere uğrayacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir