AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğin arasında yılan görmek

Kahve falında ekmeğin arasında yılan görmek

Kahve falında ekmeğin arasında yılan görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğin arasında yılan gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında ekmeğin arasında yılan görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek arasında peynir görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında ekmek arası tatlı yemek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Kahve falında ekmek arası zeytin yemek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek arasında zeytin görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ekmek arası balık görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek arası tavuk görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına yorulur.

Kahve falında ekmek arasında kıl görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir