AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arası zeytin yemek

Kahve falında ekmek arası zeytin yemek

Kahve falında ekmek arası zeytin yemek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, dertlerine derman arayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek arası zeytin yemek gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Kahve falında ekmek arası siyah zeytin yemek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası zeytin yemek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arasında zeytin görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize rivayet eder.

Kahve falında ekmek arası zeytin görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek arası tavuk yemek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek arası maydanoz yemek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası pişmiş et yemek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası pilav yemek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir