AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arası salam görmek

Kahve falında ekmek arası salam görmek

Kahve falında ekmek arası salam görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası salam gördüyseniz:

  • Daha fazla şey halledebilmek istiyorsanız, yalnız çalışmanızda fayda var.

Kahve falında ekmek arası salam yemek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek arası salam görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sucuk salam görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında salam yediğini görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında salam sucuk görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü salam görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalettir.

Kahve falında salam sucuk yemek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş salam görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir