AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğinin çalındığını görmek

Kahve falında ekmeğinin çalındığını görmek

Kahve falında ekmeğinin çalındığını görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğinin çalındığını gördüyseniz:

  • Elinizdeki parayı sizin için çok gerekli birşeye yatırma imkanıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında ekmeğinin çalındığını görmek lüks, konfor içinde olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek çalındığını görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında otomobilinin çalındığını görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında malın çalınmasını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, güzel günlerle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında atının çalındığını görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küpenin çalındığını görmek keyifli olacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin eşyalarının çalındığını görmek üzüntü duyacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere yetişmeye çalıştığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir