AnaSayfa / Genel / Kahve falında atının çalındığını görmek

Kahve falında atının çalındığını görmek

Kahve falında atının çalındığını görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atının çalındığını gördüyseniz:

  • Belli bir kişi sadece sizin tavsiyelerinizle hareket ederse bir anlaşmanın yapılacağına ikna olabilirsiniz.

Kahve falında atının çalındığını görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş başında çalıştığını görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin öldürülmeye çalışıldığını görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvanlarının çalındığını görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, mevkie edineceğine rivayet eder.

Kahve falında motorunun çalındığını görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına delalet eder.

Kahve falında paranın çalınmasını görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işarettir.

Kahve falında işte çalıştığını görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına yorulur.

Kahve falında çalınan altınları bulmak bol rızık ve para sahibi olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir