AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek çalındığını görmek

Kahve falında ekmek çalındığını görmek

Kahve falında ekmek çalındığını görmek üzüntülerin son bulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek çalındığını gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ekmek çalındığını görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine inanılır.

Kahve falında ekmeğinin çalındığını görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalet eder.

Kahve falında alyansın çalındığını görmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında otomobili çalınmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında arabam çalındı görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerinin çalındığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında otomobilinin çalındığını görmek büyük zararlar getireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında sınava yetişmeye çalıştığını görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir