Kahve falında ekmeğin yandığını görmek

Kahve falında ekmeğin yandığını görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, aileyle iş yapmayacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin yandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda öfkenizi yansıtmanız durumunda işler daha da karışabilir.

Kahve falında ekmeğin yandığını görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, fakirlerin güleceğine delalettir.

Kahve falında traktörün yandığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evinin yandığı görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın yandığını görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ineğin yandığını görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında bütün evlerin yandığını görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorganın yandığını görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, planlı ve programlı davranacağına yorulur.

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir