AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğin içinde yılan görmek

Kahve falında ekmeğin içinde yılan görmek

Kahve falında ekmeğin içinde yılan görmek geçim derdinin sona ereceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde yılan gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Kahve falında ekmek içinde yılan görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde yılan görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğin içinde saç görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğin içinde altın görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek içinde para görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde hamam böceği görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek içinde et görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir