Kahve falında ekmeğe reçel görmek

Kahve falında ekmeğe reçel görmek duygularının karşılık göreceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe reçel gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Kahve falında reçelli ekmek görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe reçel sürmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğe reçel görmek bekarlar için evlenmeye, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dut reçeli yapmak amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bögürtlen reçeli yemek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında vişne reçeli almak yeni alanlara yöneleceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vişne reçeli yediğini görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne reçeli yemek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top