AnaSayfa / Genel / Kahve falında reçelli ekmek görmek

Kahve falında reçelli ekmek görmek

Kahve falında reçelli ekmek görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında reçelli ekmek gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında reçelli ekmek görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ekmeğe reçel sürmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında ekmeğe reçel görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında reçel kavanozu görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında birine reçel vermek kendisini işine vereceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına inanılır.

Kahve falında reçel ikram etmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir reçeli yemek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, şansının bahtının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir