AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekinlerin yeşerdiğini görmek

Kahve falında ekinlerin yeşerdiğini görmek

Kahve falında ekinlerin yeşerdiğini görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekinlerin yeşerdiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında ekinlerin yeşerdiğini görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçların yeşerdiğini görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bitkinin yeşerdiğini görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru ağacın yeşerdiğini görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında ağacın yeşerdiğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Kahve falında kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tohumun yeşerdiğini görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir