AnaSayfa / Genel / Kahve falında at eğeri görmek

Kahve falında at eğeri görmek

Kahve falında at eğeri görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, zengin bir hayat süreceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına inanılır.

Kahve falında at eğeri gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında eğersiz at görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at eğeri görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine inanılır.

Kahve falında eğerli at görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında eğersiz ata binmek etrafına güzel insanların dolacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında eğersiz beyaz ata binmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eğerli ata binmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzakta at görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin üstüne atlamasını görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir