AnaSayfa / Genel / Kahve falında eczaneye girdiğini görmek

Kahve falında eczaneye girdiğini görmek

Kahve falında eczaneye girdiğini görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eczaneye girdiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eczaneye girdiğini görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında eczane gitmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında nöbetçi eczane aramak bol nimete kavuşulacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında eczanede ilaç satmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında eczaneye girmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eczane görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eczaneden ilaç satın almak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eczaneden hap almak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir