AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebu cehili görmek

Kahve falında ebu cehili görmek

Kahve falında ebu cehili görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ebu cehili gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek için harekete geçmekten çekinmenize neden olan riskler anlaşılabilir.

Kahve falında ebu cehili görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ebu cehili öldürmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında ebussuud efendiyi görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalettir.

Kahve falında emekleyerek koşmak yakın akrabadan gelecek habere, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin emeklemesini görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında ebu süfyanı görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, eğleneceğine yorulur.

Kahve falında emekleyerek merdiven çıkmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ebubekiri görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir