AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebu süfyanı görmek

Kahve falında ebu süfyanı görmek

Kahve falında ebu süfyanı görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ebu süfyanı gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ebu talibi görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına tabir olunur.

Kahve falında emekleyen bebek görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalet eder.

Kahve falında ebu hureyreyi görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, cebinin para göreceğine delalettir.

Kahve falında ebu kubeys dağını görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, istenmeyen bir yolculuğa yorulur.

Kahve falında emekleyen birini görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek emeklemesi görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında ebu cehili görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ebu lehebi görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir