AnaSayfa / Genel / Kahve falında düzgün yatak görmek

Kahve falında düzgün yatak görmek

Kahve falında düzgün yatak görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  inanılır.

Kahve falında düzgün yatak gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Kahve falında düzgün yatak görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında düzgün yol görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize inanılır.

Kahve falında düzgün konuşamamak mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düzgün ev görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında dişlerini düzgün görmek kısmetlerinin çoğalacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işarettir.

Kahve falında düzgün diş görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, merdiven atlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düzgün baba görmek başarıya ve zafere doymayacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri düzgün görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, işinden ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir