AnaSayfa / Genel / Kahve falında düzgün baba görmek

Kahve falında düzgün baba görmek

Kahve falında düzgün baba görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sağlık sorunlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düzgün baba gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Kahve falında düzgün babayi görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yeni bir eve taşınılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düzgün baba görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine delalet eder.

Kahve falında düzgün yatak görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında dişleri düzgün görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, oğlu evli ise boşanacağına tabir olunur.

Kahve falında düzgün konuşamamak bozulan sağlığın düzeleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında düzgün yürümek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, güzel huylarının değişeceğine yorulur.

Kahve falında namazı düzgün kılmamak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında düzgün diş görmek elinin darlığa düşeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir