AnaSayfa / Genel / Kahve falında düzgün diş görmek

Kahve falında düzgün diş görmek

Kahve falında düzgün diş görmek büyük bir mala sahip olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında düzgün diş gördüyseniz:

  • Öfkelenmek veya alınmak belli konuların gidişatını değiştirmeyecektir, bindiğiniz dalı kesmemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında dişleri düzgün görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, mutlu olacağına ve güleceğine yorulur.

Kahve falında düzgün diş görmek kazançlı çıkacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini düzgün görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına yorulur.

Kahve falında düzgün ev görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını düzgün görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düzgün babayi görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında namazı düzgün kılmamak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düzgün baba görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir