AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini düzgün görmek

Kahve falında dişlerini düzgün görmek

Kahve falında dişlerini düzgün görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, insanlar tarafından sevileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini düzgün gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Kahve falında dişleri düzgün görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında düzgün diş görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, akıl vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini düzgün görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düzgün yürümek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namazı düzgün kılmamak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düzgün babayi görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını düzgün görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında düzgün yatak görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir