AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz uzun yol görmek

Kahve falında düz uzun yol görmek

Kahve falında düz uzun yol görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hasret gidereceğine, isteklerinin erteleneceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında düz uzun yol gördüyseniz:

  • Bazı iş fırsatlarıyla veya belli konularda yeteneklerinizi geliştirmenizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında uzun düz yol görmek küskünlük yaşanacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında düz uzun yol görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında düz yola çıkmak sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kişinin geri planda kalacağına delalet eder.

Kahve falında düz geniş yol görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına tabir olunur.

Kahve falında düz toprak yol görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında düz yol görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında düz bir yol görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir